Hver uge på den nye, altid opfylde dine behov
Forside >  Returpolitik

Returpolitik

Hvad er din returpolitik?
Varer skal returneres senest 14 dage efter levering.
Projektet må ikke bære og uvaskes.
Kosmetik, smykker hule badetøj (sundhedstætningen er fjernet) kan ikke vende tilbage til sundheds- og hygiejniske årsager.
Sørg for at prøve på sko indendørs.
Projekter skal forbinde alle melroseretreat-mærker.
Vare skal returneres på kundens bekostning.
Du skal få bevis på porto, hvis melroseretreat bakke, hvis din ordre går tabt på vejen. Ellers kan det medføre, at vi ikke kan behandle dit retur.
Vi forbeholder os ret til at returnere varer til os, hvis vores tilbagevendende politik udenlandske refunderede dine rettigheder.

Hvordan kan jeg returnere genstande?
Vi vil have dig til at være tilfreds med dit køb. Hvis du ikke gør det, skal du hurtigt og nemt returnere følgende trin. Du kan returnere uønskede varer til os senest 14 dage efter levering. Returneret vare skal være i sin oprindelige tilstand og ubrugt. Vær opmærksom på, at vi ikke kan refundere enhver pleje, fordi piercing smykker eller badedragt (f.eks. Sundhedstætning er blevet slettet) sundhed og hygiejne. Sørg for at prøve sko indendørs.

Fyld din begrundelse (S) som din leveringsnota til gengæld.
Indsend venligst en udleveringsnota i posten, vælg årsagen til returet og pakkes sikkert, hvis det er muligt, brug originalemballagen. Bemærk, at omkostningerne returneres af kunden. Glem ikke at få og holde begivenheden på din kvittering tilbage til os på dit returtab på vejen.

Hvis du er uheldig for at modtage en fejl / forkerte varer, send venligst en mail til vores kundeserviceteam, dit bestillingsnummer, de hjælper dig gerne.

Jeg kan ændre et projekt?
Vi tilbyder i øjeblikket ikke udveksling, vores kunder League. Hvis du vil ændre et projekt, anbefaler vi at returnere uønskede varer til os for en refusion og læg en ny ordre.

Copyright @2017 www.frombelow.dk.

Mode Herretøj,Rabat Dametøj