Vind billetter til FREEDOM ROKK med stærkt dansk/islandsk line-up!

Det gode danske pladeselskab med det sprøde navn Crunchy Frog har stablet en spændende, unik koncertaften på benene. Til arrangementet spiller de to danske bands Nelson Can og Felines, samt islandske Vök og Apparat Organ Quartet. Konceptet er døbt FREEDOM ROKK og markerer 100-året for Islands selvstændighed fra Danmark.

FREEDOM ROKK afholdes to gange. Fredag d. 14/9 skete det i Reykjavik og torsdag d. 20/9 går det løs i Pumpehuset i København (kl.19-23.45). Det koster kun 200 kr., hvilket er et røverkøb, hvis du spørger mig!

Du kan herunder stifte bekendtskab med de optrædende bands og allernederst læse, hvordan du deltager i lodtrækningen om 2×2 billetter til FREEDOM ROKK.

Apparat Organ Quartet

Bandet blev oprindeligt dannet af den nyligt afdøde, og efter min mening – geniale komponist Jóhann Jóhannsson som led i en serie af improviserede koncerter. Nogle gange beskriver de deres musik som ”Maskinel Rock ’n’ Roll”, og bandets lyd bevæger sig da også mellem dansable floor-fillers og headbangende hymner. Alt sammen serveret i en mikstur af Kraftværk-inspireret elektronik, blandet med Daft Punk lignende robotstemmer og tunge rockbeats med smukke melankolske melodier.

Et helt unikt band, som har samlet fans over hele verden og må siges at være elektrorock royalty. Live, såvel som på plade, spiller de på et væld af klassiske og offbrand keyboards og synths – intet er programmeret.

Apparat Organ Quartet har et så overvældende setup, at bandet sjældent optræder live, så dette er altså en unik mulighed for at opleve dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *